Ostvarite 20 USD popusta kada kupite Solis Lite sa Power Bank-om i 5 GB globalnih podataka uz plaćanje po GB uz Visa Business karticu

Skyroam Solis je dvostruka globalna pristupna tačka 4G/LTE i power bank koji obezbeđuje ultra brzi, bezbedni i pristupačni mobilni prenos podataka u preko 130 zemalja

Kako Skyroam modem može da koristi vašem poslovanju?

Skyroam je modem sa unapred instaliranom virtuelnom SIM karticom koji se povezuje sa bilo kojim od 200 mobilnih operatera širom sveta i omogućava korisniku pristup internetu, gde god da se nalazi. Jedinstvena patentirana tehnologija virtuelna SIM kartice Skyroam isporučuje globalne podatke preko lokalne veze.

 

Zašto Skyroam?

  • Uvek brzi internet 4G/LTE. Kada se kreće, uređaj se automatski prebacuje između mreža, održavajući stabilan rad i brzinu interneta.
  • Fleksibilne i pristupačne mesečne ili dnevne opcije usluga. Tarife su iste za sve zemlje.
  • Enkripcija od kraja do kraja vaših podataka unutar kreirane mreže između svih uređaja.
  • Mogućnost kretanja između zemalja bez razmišljanja o romingu. Internet preko WiFi-a dostupan je za 5 uređaja istovremeno.
  • Podrška 24/7 putem i-mejla/telefona/ćaskanja.

Kako da iskoristite ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine i kliknite na dugme Claim Offer.
  2. Unesite prvih 8 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  3. Kliknite na dugme Redeem da biste otišli ​​na sajt partnera.
  4. Izaberite proizvod i platite vašom Visa Business, Visa Platinum Business ili Visa Signature Business karticom.

Ponuda važi od 01. decembra 2022. do 31. decembra 2024.

Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Dodatni popusti se ne primenjuju. Kompletni uslovi usluge Solis mogu se naći na veb stranici https://www.soliswifi.co/pages/terms.

Uslovi i Odredbe Visa kompanije

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki „Zahtev“) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice neće imati potraživanja od kompanije Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!