Kako Signeasy usluga može da koristi vašem poslovanju?

Signeasy je brz i efikasan način potpisivanja dokumenata, od jednostavnih ugovora do složenijeg toka dokumenata. I ima istu pravnu snagu kao i upotreba olovke i papira.


Zašto Signeasy?

  • Podrška za skoro sve formate dokumenata — od PNG do PDF-a i 24 jezika.
  • Mogućnost korišćenja usluge i na stacionarnom i na mobilnom uređaju.
  • Pouzdana zaštita korišćenjem standardne SSL enkripcije, koja obezbeđuje visok nivo bezbednosti i poverljivosti za svaki dokument.
  • Minimalistički i intuitivan interfejs (nema potrebe da prolazite kroz posebnu obuku).
  • Prisustvo detaljnih digitalnih evidencija revizije, koje sadrže informacije o imejl adresi i IP adresi uređaja osobe koja je primenila digitalni potpis.


Specijalna Signeasy ponuda za korisnike Visa Business kartica

Ostvarite 50% popusta na planove Signeasy Business+ i Business uz Visa Business kartice.

 

Kako iskoristiti ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer» i unesite prvih 9 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  2. Kopirajte kod kupona i kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu ponude.
  3. Kliknite na dugme «Sign Up Free» i napravite ili se prijavite na svoj nalog Signeasy.
  4. Kliknite na dugme «Purchase Now».
  5. Izaberite najbolji plan za svoje poslovanje (mesečni plan) i primenite kod kupona na stranici za plaćanje da biste dobili popust.

Ponuda važi od 01. septembra 2023., 00:00 GMT do 31. avgusta 2024., 23:59 GMT.


Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Ova ponuda važi za nove kupce koji se pretplate na naše Business i Business+ planove tokom navedenog promotivnog perioda. Klijenti koji ispunjavaju uslove koji se prijave za naše Business i Business+ planove tokom promotivnog perioda dobiće popust od 50% na cenu plana za prva 3 meseca pretplate.

Sve registracije napravljene van ovog perioda neće imati pravo na popust od 50% u prva 3 meseca. Nakon prva 3 meseca, standardne mesečne stope će se primenjivati od četvrtog meseca nadalje u skladu sa našim poslovnim i poslovnim+ planovima.

Posebna cena važi samo za prva 3 meseca pretplate. Nakon ovog perioda, obnavljanje pretplate će se naplaćivati po standardnoj tarifi Business i Business+ plana po sedištu, osim ako nije drugačije naznačeno. Kupci koji otkažu tokom promotivnog perioda neće imati pravo na popust od 50% u prva 3 meseca. Ova ponuda se ne može kombinovati sa bilo kojom drugom aktuelnom ponudom, popustima ili promocijama osim ako nije drugačije navedeno.

Povraćaj sredstava: Povraćaji će biti obrađeni u skladu sa našom standardnom politikom kompenzacije. Učešćem u ovoj promociji, kupci su saglasni da budu obavezani ovim uslovima i odredbama. Svako kršenje ovih uslova može dovesti do diskvalifikacije iz promocije. Za bilo kakva pitanja ili upite u vezi sa ovom promocijom, kontaktirajte naš tim za podršku na [email protected].

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!