Kako Pixlr set alata može da koristi vašem poslovanju?

Pixlr je set alata i uslužnih programa za uređivanje slika zasnovan na oblaku, uključujući niz uređivača fotografija i servis za deljenje fotografija. Usluga će vam omogućiti da otkrijete novi nivo intuitivnog uređivanja fotografija i grafičkog dizajna koristeći alate sa AI za brzo, ali profesionalno uređivanje.

 

Zašto Pixlr?

  • Kvalitetno uređivanje slika na skoro svakom uređaju.
  • Lako razumljiv i zgodan korisnički interfejs.
  • Ogroman broj alata i šablona za korišćenje.
  • Isplativo rešenje za uređivanje slika.
  • Mogućnost objavljivanja direktno iz Pixlr uređivača.
  • Dostupnost mobilne verzije.

 

Specijalna ponuda koju je kreirao Pixlr za  korisike Visa Business kartica

Ostvarite 25% popusta na godišnji Pixlr Premium plan uz Visa Business kartice.

 

Kako iskoristiti ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer» i unesite prvih 9 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  2. Kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu partnera.
  3. Primenite kod kupona i platite svojom Visa Business karticom da biste iskoristili ponudu.

Ponuda važi od 01. januara 2024., 00:00 GMT do 31. decembra 2024., 23:59 GMT.

 

Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Ponuda se odnosi samo na Pixlr godišnji premium plan na sajtu pixlr.com.

Ponude se ne mogu kombinovati sa drugim ponudama, popustima, promocijama, i-vaučerima, i-kuponima, pogodnostima ili kupovinom poklon sertifikata, set menijima, posebnim menijima, pogodnostima članstva osim ako nije drugačije navedeno.

Ponude se ne mogu zameniti ili otkupiti za gotovinu.

Sve povratne informacije u vezi sa Pixlr-om i/ili uslugama u vezi sa ponudom treba odmah uputiti Pixlr korisničkoj podršci.

Ponude mogu da podležu važećim državnim porezima i naknadama za usluge gde je primenljivo. Za promocije sa minimalnim zahtevom za kupovinu, minimalni iznos kupovine isključuje poreze i naknade osim ako nije drugačije naznačeno.

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!