Kako je usluga Paymo korisna za vaše poslovanje?

Paymo podržava daljinski rad i nudi planiranje projekata, planiranje resursa, timsku saradnju, proveru datoteka, praćenje vremena i evidenciju projekata u okvirima jednog paketa. Rešenje će pomoći u identifikaciji i otklanjanju uskih grla u projektima, jasnom praćenju napretka i preciznom izveštavanju, što će vam omogućiti da najtačnije implementirate svoje projekte i u pogledu vremena i budžeta.

 

Zašto Paymo?

  • intuitivan interfejs.
  • integrisano fakturisanje i prihvatanje onlajn plaćanja.
  • mnoge opcije izveštavanja.
  • rešenje je dostupno na 20 različitih jezika (pogodno za međunarodne timove).
  • Kanban table, vremensko praćenje, prioritizacija zadataka, Pomodoro tajmer, Gantovi grafikoni, organizacija datoteka i mnoge druge korisne funkcije.

 

Specijalna ponuda od Paymo za vlasnike biznis kartica Visa

Dobijte 30% popusta na planove Paymo uz biznis karticu Visa.

 

Kako iskoristiti ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer» i unesite prvih 9 cifara broja vaše biznis kartice Visa za validaciju.
  2. Kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu partnera.
  3. Primenite kod kupona i platite svojom biznis karticom Visa da biste iskoristili ponudu.

Ponuda važi od 01. januara 2024., 00:00 GMT do 31. decembra 2024., 23:59 GMT.

 

Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Korisnici treba da se registruju koristeći zvaničnu adresu e-pošte svoje organizacije da bi koristili Paymo i dobili popust.

Primenljivost ponude na Paymo račun se vrši isključivo po nahođenju Paymo.

Popust važi samo za nove naloge i može se primeniti na bilo koji plaćeni mesečni plan. Ponuda ne važi za godišnje planove.

Paymo nudi besplatnu probnu verziju od 14 dana i popust se može primeniti tokom procesa pretplate.

Paymo ne vrši refundiranje. Ako se pretplata otkaže, preostali iznos će biti pripisan tom Paymo nalogu i korišćen u budućnosti prilikom kreiranja nove pretplate.

Ako imate pitanja o Paymo-u ili vašoj pretplati, pošaljite e-poštu [email protected].

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Vlasnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Vlasnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Vlasnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane vlasnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Vlasnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema Visa-u. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!