Ostvarite 20% popusta na nove iStock pretplate uz Visa Business karticu

iStock je međunarodni dobavljač microstock fotografije koji nudi milione fotografija, ilustracija, kliparta, video zapisa i audio zapisa.

Kako usluga iStock pomaže vašem poslovanju?

iStock je jedna od vodećih svetskih berzi za trgovanje stock sadržajem, koja nudi milione pažljivo odabranih premium slika koje možete pronaći samo na ovoj platformi.

 

Zašto iStock?      

  • Platforma ima mnogo dodataka za MS Office, Adobe, WordPress.
  • Platforma je domaćin bloga gde možete pronaći vodiče o tome kako da koristite sve iStock alate, kao i aktuelna rešenja za dizajn.
  • Mogućnost pretrage po video zapisu, što vam omogućava da pronađete vizuelno sličan sadržaj.
  • Mogućnost uređivanja video zapisa direktno na platformi koristeći iStock Video Editor.
  • Mnogo šablona za kreiranje video oglasa.

Kako da iskoristite ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine i kliknite na dugme Claim Offer.
  2. Unesite prvih 8 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  3. Kliknite na dugme Redeem da biste otišli ​​na sajt prodavca.
  4. Registrujte se unosom traženih podataka.
  5. Platite vašom Visa Business, Visa Platinum Business ili Visa Signature Business karticom.

Ponuda važi do 31. decembra 2024. godine.

Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Ponuda važi samo za one koji prvi put koriste uslugu.

Uslovi i Odredbe kompanije Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Prodavac. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte prodavca direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Prodavac je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između prodavca i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegov deo. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da bilo koju robu i/ili uslugu u okviru ove ponude (svaki od kojih se imenuje „Zahtev“) mora da podmiri korisnik Visa kartice direktno sa Prodavcem a korisnik Visa kartice neće podnositi nikakve zahteve protiv kompanije Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom ličnom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!