Kako FutureLearn platforma može da koristi vašem poslovanju?

FutureLearn je globalna mreža od preko 18 miliona učenika koja je isporučila preko 5.000 onlajn kurseva i ima partnerstva sa preko 250 vodećih univerziteta, vodećih globalnih brendova i vladinih odeljenja kao što su Univerzitet Kembridž, Univerzitet u Glazgovu, Univerzitet Deakin, Samsung i Health Education England. Platforma nudi razne kurseve koji omogućavaju učenicima da prošire svoja interesovanja i visoko kvalifikovanim profesionalcima da otkriju nove puteve karijere.


Zašto FutureLearn?

  • Platforma nudi više od 900 kurseva koji pokrivaju nauke i humanističke nauke.
  • Kurseve predaju aktuelni nastavnici iz vodećih obrazovnih institucija u svetu.
  • Pogodna informativna veb lokacija i pogodan raspored obuke.
  • Po završetku obuke izdaju se sertifikati međunarodnog standarda.


Specijalna ponuda na FutureLearn platformi namenjena korisnicima Visa Business kartica 

Ostvarite 20% popusta na kratkoročne kurseve na FutureLearn platformi uz Visa Business kartice.


Kako iskoristiti ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer» i unesite prvih 9 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  2. Kopirajte kod kupona i kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu ponude.
  3. Koristite kod kupona prilikom naručivanja da biste dobili popust.

Ponuda važi od 01. oktobra 2023., 00:00 GMT do 30. septembra 2024., 23:59 GMT.


Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Ova promocija je dostupna samo registrovanim korisnicima FutureLearn-a. Popust od 20% važi za obnavljanje jednog kratkoročnog kursa po korisniku (sa digitalnim sertifikatima koji se dodeljuju studentima koji ispunjavaju uslove koji uspešno završe kurs).

Ovaj kod vaučera se primenjuje samo na odabrane kratkoročne kurseve i ne uključuje druge kurseve ili proizvode na platformi FutureLearn, uključujući Microcredentials, ExpertTracks, kupovinu premijum kurseva, neograničene godišnje ili mesečne pretplate ili bilo koje druge kurseve za zaradu kredita.

Svaki kod vaučera se može iskoristiti samo jednom i ne može se koristiti u kombinaciji sa bilo kojom drugom promocijom ili ponudom. Neiskorišćeni vaučeri su nepovratni i nemaju gotovinsku vrednost. Primenjuju se uslovi i odredbe FutureLearn i politika refundiranja. FutureLearn zadržava pravo da odbije korišćenje koda ili pristup svojim proizvodima iz bilo kog razloga u skladu sa svojim uslovima i odredbama.

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!