Kako Freshworks kompanija može da koristi vašem poslovanju?

Freshworks je vodeći dobavljač poslovnog softvera zasnovanog na oblaku. Proizvodi kompanije olakšavaju timovima da rade jedni sa drugima i pomažu u pružanju najboljeg korisničkog iskustva. Preko 150.000 kupaca širom sveta koristi ovaj Saas paket proizvoda zasnovan na oblaku

 

Zašto Freshworks?

  • Potpuno razumevanje interakcija vaših klijentata za obezbeđenje personalizovanog iskustva i mogućnost korišćenja podataka za povećanje prihoda. Možete da koristite i ugrađene i prilagođene izveštaje iz biblioteka u skladu sa vašim poslovnim zahtevima za razvoj strategije u odnosu na unutrašnje i spoljašnje okruženje.
  • Mogućnost korišćenja automatizacije na bazi veštačke inteligencije za upravljanje zadacima koji se ponavljaju i pojednostavljenje toka posla u poslovnim jedinicama.
  • Rešenje koje je lako i pristupačno za implementaciju i lakše za korišćenje.
  • Pored softvera za korisničku podršku, platforma takođe pruža stručna znanja u različitim oblastima.

 

Secijalna ponuda Freshworks kompanije za korisnike Visa Busines kartica

Uštedite do 90% na proizvodima Freshworks kompanije uz Visa Business kartice.

 

Kako iskoristiti ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer» i unesite prvih 9 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  2. Kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu partnera i pratite informacije navedene na veb stranici.
  3. Pošaljite e-poruku na [email protected] ako imate dodatnih pitanja u vezi sa programom.

Ponuda važi od 01. januara 2024., 00:00 GMT do 31. decembra 2024., 23:59 GMT.

 

Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Ponuda važi samo za nove kupce i ne odnosi se na postojeće Freshworks kupce. Kreditni limit se ne može pregovarati. Krediti se ne mogu dodavati ili prenositi između proizvoda. Krediti će se odnositi samo na tarifni plan Pro. Ponuda se odnosi na sledeću listu proizvoda: Freshsales Suite — CRM rešenje za automatizaciju prodaje i marketinga, Freshsales — CRM softver, Freshmarketer — softver za automatizaciju marketinga, Freshdesk Omnichannel — sveobuhvatni softver za korisničku podršku, Freshdesk Support Desk — softver za podršku klijentima, Freshdesk Contact Centre — softver za telefoniju u oblaku, Freshdesk Messaging — softver za razmenu poruka klijentima, Freshteam — softver za upravljanje osobljem, Freshservice — softver za upravljanje IT uslugama.

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!