Kako 2U GetSmarter može da koristi vašem poslovanju?

GetSmarter uz podršku 2U, Inc. je kompanija za digitalno obrazovanje koja u partnerstvu sa vodećim svetskim univerzitetima bira, razvija i isporučuje vrhunske kratke onlajn kurseve sa fokusom na profitiranje od učenja zasnovanog na podacima. GetSmarter nudi programe usmerene ne samo na dobijanje akademskog stepena, ali i programe koji razvijaju ključne moderne veštine kao što su liderstvo i tehnologije.


Zašto 2U GetSmarter?

  • Intuitivna platforma koja pruža kratkoročne kurseve renomiranih obrazovnih institucija.
  • Fleksibilne opcije plaćanja.
  • Odličan izbor kratkoročnih kurseva, uključujući kurseve zasnovane na veštinama, koji su odlični za razvoj karijere.


Specijalna ponuda na 2U GetSmart platformi namenjena korisnicima Visa Business kartica 

Ostvarite 15% popusta na kratkoročne onlajn kurseve na 2U GetSmarter platformi uz Visa Business kartice.


Kako iskoristiti ponudu? 

  1. Idite na sajt Poshvine, kliknite na dugme «Claim Offer» i unesite prvih 9 cifara broja vaše Visa Business kartice za validaciju.
  2. Kopirajte kod kupona i kliknite na dugme «Redeem» da biste otišli na stranicu ponude.
  3. Koristite kod kupona prilikom naručivanja da biste dobili popust.

Ponuda važi od 01. oktobra 2023., 00:00 GMT do 30. septembra 2024., 23:59 GMT.

 

Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Ovaj kod važi samo za korisnike kartica Visa i nije prenosiv.

Ovaj kod se ne može zameniti za za gotovinu ili kredit, u zavisnosti od dostupnosti mesta na relevantnom kursu. Ponuda se odnosi samo na određene kratkoročne onlajn kurseve 2U GetSmarter navedene na veb stranici.

Dodatne odredbe i uslovi koji se primenjuju na sve prijave na kurseve mogu se naći na veb stranici GetSmarter: https://www.getsmarter.com/terms-and-conditions-for-students. Za korporativne tarife, kontaktirajte GetSmarter direktno na [email protected].

Uslovi i Odredbe Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki Zahtev) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice ne sme da postavlja bilo kakve zahteve prema kompaniji Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!