Ostvarite 15% popusta na usluge susreta i dočeka na aerodromu da biste ubrzali svoje putovanje na aerodromima širom sveta uz Visa Business karticu

Global Airport Concierge već više od 10 godina čini sve što je moguće da putovanje bude udobno i bezbrižno

Kako vam Global Airport Concierge može pomoći?

Global Airport Concierge nudi usluge putnicima na aerodromima, a iskusan tim profesionalaca iz oblasti avijacije i putovanja čini sve da putovanje bude udobno i bezbrižno.

Uz usluge konsijerža koje su dostupne na preko 700 aerodroma širom sveta, možete da se oslobodite stresa i napora modernog putovanja avionom. Neka vas jedan od naših ovlašćenih agenata za sastanke i pozdrave vodi na svakom koraku. Bilo da želite da vas dočekaju na vratima vašeg aviona i da prođete kroz imigraciju što je brže moguće, potrebna vam je pomoć da nosite torbe za kupovinu na odlasku, ili vam je potreban luksuzni automobil sa vozačem po dolasku, izbor je u potpunosti na vama.

 

Zašto Global Airport Concierge?

  • Usluga korisničke podrške dostupna je 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
  • Svaka usluga može biti personalizovana prema vašim specifičnim potrebama.
  • Konkurentne cene za VIP Meet and Assist, Lounge, Chauffeur i druge usluge za putnike širom sveta.

Kako da iskoristite ponudu?

  1. Idite na sajt Poshvine i kliknite na dugme Claim Offer.
  2. Dobićete kod kupona putem SMS-a i i-mejla na vaš registrovani broj i ID i-mejla.
  3. Primenite kod kupona pri odlasku i platite uslugu vašom Visa Business, Visa Platinum Business ili Visa Signature Business karticom.

Ponuda važi od 01. oktobra 2022. do 31. decembra 2024.

Uslovi i odredbe

Uslovi i Odredbe Partnera

Otkazivanje. Promene plana puta, datuma putovanja, imena(a) putnika i otkazivanja moraju biti saopšteni najmanje 48 sati (24 sata za United Signature Services (USS)) pre zahtevanog datuma usluge ili se mogu primeniti dodatne naknade za promenu/otkazivanje, gde je primenljivo.

Hitna naređenja. Novi zahtevi za rezervaciju i izmene (osnovnih informacija) napravljene u roku od 48 sati pre vremena usluge biće dodatno naplaćene od 50% od ukupne cene usluge (osim USS). Usluge se pružaju u zavisnosti od dostupnosti, koja se ne može garantovati; međutim, učinićemo sve što je moguće da se prilagodimo. Potvrda će biti poslata nakon potvrde rezervacije.

Dodatni sati (>3 sata). Ako usluga traje duže od 3 sata, mogu se naplatiti dodatni troškovi rada, koji će varirati u zavisnosti od lokacije usluge. Imajte na umu da vas Global Airport Concierge ne može unapred obavestiti o naknadama koje će se primenjivati. Ove naknade će biti dostupne nakon što se usluga završi jer nismo u mogućnosti da unapred odredimo moguće trajanje usluge, kao što su mehanički problemi, kašnjenja letova, dodatni zahtevi u poslednjem trenutku itd.

Dodatne usluge. Dočekivači ne mogu i neće nositi nikakve predmete prtljaga, uključujući i ručni prtljag, ako vam je potrebna pomoć oko prtljaga, možete zatražiti uslugu portira. Napominjemo da portiri nisu uključeni u cenu i predstavljaju dodatnu uslugu za susret i doček. Tamo gde je to moguće, biće obezbeđena brza staza, ali će naši dočekivači dati sve od sebe da ubrzaju proces. Molimo, proverite sa korisničkom službom Global Airport Concierge da li je dostupna na traženoj lokaciji. Ako je potrebna pomoć u invalidskim kolicima, molimo vas da direktno kontaktirate svog avio-prevoznika da potvrdite ovu uslugu. Imajte na umu da dočekivačima nije dozvoljeno da guraju invalidska kolica.

Jedinstvena usluga potpisa. Jedinstvena usluga potpisa u SAD uključuje: pristup čekaonici United Club, čekiranje prve klase, pristup prve klase preko službe obezbeđenja i grupno ukrcavanje na dva leta (osim međunarodnih). Napominjemo da ako usluga traje duže od 3 sata i pratilac je prisutan sve vreme trajanja usluge, biće naplaćena dodatna naknada za rad.

Usluge u SAD. Međunarodni dolasci: ne možemo dočekati putnike na aerodromu (izuzeci: IAH, IAD i DFW, kao i BWI). Nema ubrzane imigracije u SAD osim ako su putnici članovi Global Entry-ja ili drugih programa koje je odobrila vlada. Tačka sastanka za međunarodne dolaske u SAD biće sala za dolaske van carine/imigracije.

Usluge sa transferima na drugi let. Ako usluga transfera traje više od 5 sati ili uključuje 2 odvojene aviokarte/aviokompanije ili prtljag treba ponovo da se čekira, to će se tretirati kao usluga po dolasku i odlasku jer putnik treba da obavi sve formalnosti po dolasku (uključujući preuzimanje prtljaga), a zatim da se prijavi na odlazni let nakon bezbednosne kontrole/pasoške kontrole.

Pravila i politika plaćanja. Klijent je dužan da kontaktira dočekivača ili vozača za usluge koje počinju na aerodromima, železničkim stanicama ili lukama. Ovo se radi za to da putnici koji primaju uslugu sretnu dočekivača na mestu sastanka. Ako ne možete da pronađete dočekivača ili vozača, putnik mora da kontaktira našu korisničku službu koja radi 24 sata dnevno na +1-866-662-4952 ili +44-8000-124-007 radi hitne pomoći. Ako putnik ne kontaktira Global Airport Concierge korisničku službu kako bi je obavestio o svim problemima koji su se mogli pojaviti, ova usluga neće imati pravo na povraćaj novca. Svi povraćaji će biti uplaćeni na vaš račun u roku od deset dana. Rezervacije koje nisu obrađene preko veb stranice podležu naknadi za obradu od 3,5%. Imajte na umu da se ova naknada odnosi na sve uplate i da se ne vraća. Global Airport Concierge nije odgovoran za bilo kakve probleme uzrokovane kašnjenjem letova ili vremenskim uslovima. Stoga, ako ovo utiče na vaše putovanje, prijavite to Global Airport Concierge korisničkoj službi. Sve recenzije treba poslati e-mail-om na [email protected]. Za pune uslove i odredbe posetite našu veb stranicu.

Uslovi i odredbe kompanije Visa

Prikazani detalji ponude zasnovani su na informacijama koje je dao Partner. Visa ne garantuje da su informacije tačne. Molimo kontaktirajte partnera direktno da potvrdite dostupnost i validnost Ponude. Partner je jedini dobavljač svih dobara i/ili usluga u okviru ove ponude. Shodno tome, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da njegova/njena kupovina bilo koje robe i/ili usluge po ovoj Ponudi predstavlja ugovor isključivo između Partnera i njega/nje, a Visa nije i neće postati njegova stranka. Korišćenjem ili pokušajem korišćenja bilo koje robe i usluge u okviru ove Ponude, Korisnik Visa kartice razume, potvrđuje i saglasan je da: Svaki zahtev, žalba ili spor bilo koje prirode koji proističe iz ili u vezi sa sticanjem ili pokušajem sticanja bilo koje robe i/ili usluge od strane Korisnika kartice u okviru ove Ponude (svaki „Zahtev“) će biti rešavan od strane Korisnika Visa kartice direktno sa Partnerom, a Korisnik Visa kartice neće imati potraživanja od kompanije Visa. Ne dovodeći u pitanje gore navedeno, i u maksimalnoj meri dozvoljenoj zakonom, Visa neće biti odgovorna bilo kojoj osobi za bilo kakav gubitak, štetu, trošak ili potraživanje (bilo direktni ili indirektni) u vezi sa bilo kojom povredom, smrću, lažnim predstavljanjem, oštećenjem ili propustom, koji proizilazi iz ili u vezi sa korišćenjem ili pokušajem korišćenja Ponude ili robe i/ili usluga koje se pružaju u okviru Ponude.

Treba vam pomoć oko ponuda? Naš Visa Konsijerž Čet Bot kanal vam stoji na raspolaganju!