Visa payWave

Sad možete uštedeti više vremena na kasi i potrošiti ga na stvari koje vam najviše znače. Visa payWave se veoma lako koristi. Samo stavite svoju karticu, kompatibilnu s payWave sistemom, ispred Visa payWave čitača i gotovi ste – nije potreban potpis, ni unos PIN koda.

Bezbedna i sigurna
Kartice Visa payWave su bezbedne isto kao sve druge čipovane Visa kartice i na njih se primenjuje isti princip višeslojne zaštite. Rade tek kad se kartica približi na 4 cm od čitača kartice i payWave terminal može da obrađuje samo jednu po jednu karticu. Pošto kartica Visa payWave tokom transakcije ostaje u vašim rukama, držaćete karticu pod kontrolom sve vreme.

Kako se koristi kartica Visa payWave?


korak. Potražite simbol za beskontaktno plaćanje i logo kompanije Visa na kasi.


korak. Recite osobi za kasom da želite da platite karticom Visa payWave. Osoba za kasom uneće iznos za naplatu u terminal i iznos će se potom prikazati na Visa payWave čitaču.


korak. Kad čitač prvi put zasvetli plavo, stavite karticu iznad simbola za beskontaktno plaćanje na čitaču, na maloj udaljenosti (manjoj od 4 cm).


korak. Žuto svetlo vas obaveštava da je kartica pročitana i da je obrada u toku. Ne sklanjajte karticu dok svetli žuto.


korak. Kad se transakcija završi, pojaviće se zeleno svetlo. To ne traje duže od pola sekunde. Tada možete skloniti karticu. Možete tražiti štampanu potvrdu o transakciji, ali to nije obavezno. Nema potpisivanja ni unošenja PIN koda.

PRIJAVITE SE