Izgubili ste karticu?

Besplatni brojevi telefona Visa globalnog servisa korisničke podrške

SAZNAJTE VIŠE

Potrebna vam je pomoć zbog gubitka ili krađe kartice? Bez obzira na to gde se nalazite, Visa globalni servis korisničke podrške stoji vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Besplatan broj za pomoć u Srbiji je 0800190003.

Isto tako, možete pozvati ovaj broj na račun primaoca
poziva na +1 303 967 1090.

Ako ste blizu svoje kuće

  • Odmah pozovite svoju finansijsku instituciju da prijavite gubitak ili krađu kartice i dogovorite se o slanje nove kartice.
  • Uvek držite kod sebe, na slanju mestu – ne zajedno s karticom – naziv banke ili finanasijske institucije koja vam je izdala karticu, broj telefona njene korisničke podrške i broj vašeg Visa računa.

Ako putujete daleko od kuće

  • Pre nego što krenete na put, zabeležite besplatan broj za hitne slučajeve u zemlji u koju putujete i držite ga kod sebe, ali ne zajedno s karticom.
  • Odmah kontaktirajte s Visa globalnim servisom korisničke podrške pomoću mreže besplatnih telefonskih brojeva širom sveta.

Napomena - Poziv na besplatni broj, uključujući i druge brojeve koji se ne naplaćuju, sa mobilnih ili hotelskih telefona može biti naplaćen. Viza neće biti odgovorna za bilo kakve nastale troškove. Da bi bio besplatan, poziv na +1 303 967 1090 mora biti upućen preko lokalne fiksne telefonije.


Besplatni brojevi telefona Visa globalnog servisa korisničke podrške

SAZNAJTE VIŠE