• .

 

Ko je zapravo preduzetnica? Koje su veštine, znanja i resursi potrebni za kreiranje uspešne preduzetničke priče? Koliko je podrška važna?

Ideja

U sklopu svoje kontinuirane posvećenosti podršci ženama u preduzetništvu, kompanija Visa već treći put u Srbiji pokreće globalnu inicijativu koja ima za cilj da podrži i osnaži žene vlasnice biznisa, kao i sve one koje teže ka ostvarenju svojih preduzetničkih snova.

 

A ukoliko si ona baš ti?

 

Tema ženskog preduzetništva ima ogroman značaj, i želimo da konkretnim aktivnostima i ove godine podržimo kako trenutne, tako i buduće žene preduzetnice.

She’s Next i dalje pažljivo osluškuje želje i potrebe svojih članica, te u skladu s tim nudi obilje novih aktivnosti i sveobuhvatniju podršku u 2023. godini. Obogaćene radionice će dodatno usmeriti članice i osnažiti hrabre žene na ovom izazovnom putu.

 

Šta sve možete da očekujete od She’s Next kampanje u ovoj godini?

 

Za vas smo pripremili niz onlajn sesija, edukativnih materijala i čak podršku za formiranje 20 onlajn prodavnica za neke od vaših preduzetničkih ideja. Posebno smo ponosni na konkurs koji će najboljim preduzetnicama doneti i finansijsku podršku nakon predstavljanja projekata na Velikom edukativnom događaju krajem novembra. Ovogodišnje aktivnosti omogućavaju članicama ne samo da prošire svoje znanje, već i da dobiju konkretne resurse za razvoj svojih poslovnih zamisli. Tokom priprema za izradu i prezentaciju projekata na Velikom događaju, zainteresovane žene će putem onlajn sesija moći da prikupe potrebne informacije slušajući stručnjake za izradu poslovnih planova i kreiranje prezentacija prilagođenih široj publici.

 

Onlajn sesije:

 
 1. Komunikacija putem društvenih mreža, Aleksandra Bezmarević Stević 
 2. Ultimativni vodič za eCommerce u Srbiji, Ivan Tanasković
 3. Kreiranje brenda, Milica Ličina Čalija
 4. Priprema za Elevator pitch, Dušan Roglić
 5. Projektno pisanje i prezentovanje
 6. Mapiranje korisničkih potreba, Željko Bošnjak

 

Za više informacija o tačnom datumu i vremenu onlajn sesija, ostanimo u kontaktu kroz Newsletter formu (prijava na dnu stranice) ili nas pratite na društvenim mrežama, gde ćemo blagovremeno objavljivati raspored.

 

Tokom 2023. godine She’s Next Veće žena će, kao i do sada, pružati ekspertsku podršku kroz svoje učešće u svakoj od faza projekta.

 

Ovo je 12 srpskih ekspertkinja koje čine Veće žena She’s Next inicijative:

 1. Svetlana Drinjaković, Direktorka produkcijske kuće Smart Media
 2. Milica Ličina Čalija, Direktorka firme Anđeli
 3. Marija Ilić, Predsednica Upravnog odbora Asocijacije industrije video igara Srbije
 4. Nina Milović, Kreativna direktorka i suosnivačica WANNABE MAGAZINE
 5. Nađa Jokanović, Direktorka marketinga i suosnivačica WANNABE MAGAZINE
 6. Marija Kilibarda, Osnivačica KI brenda
 7. Aleksandra Bezmarević Stević, Vlasnica digital agencije Dream Maker
 8. Branislava Simanić, Direktorka Sektora za preduzetništvo Privredne komore Srbije
 9. Valentina Čolić Mihajlović, Šefica istraživanja i razvoja u All for All (AFA)
 10. Biljana Stepanović, Osnivačica i generalna direktorka Business Info Group
 11. Sanja Popović Pantić, Predsednica nacionalne organizacije Udruženje poslovnih žena Srbije
 12. Violeta Jovanović, Izvršna direktorka NALED-a

Postani i ti deo She’s Next zajednice

Želimo da te pozovemo da se priključiš She’s Next zajednici koja broji preko 4700 članica, i podeliš svoja iskustva, želje i očekivanja. Na taj način ćemo zajedno oblikovati She's Next zajednicu, kao i sve dalje aktivnosti u Srbiji.

Pridruži se ovoj inicijativi ostavljajući svoju e-mail adresu. Očekuju te edukativni sadržaji posvećeni finansijskoj, mendažerskoj i marketinškoj podršći na putu ka kreiranju i ostvarivanju uspešne poslovne ideje. Ovi sadržaji će biti pažljivo pripremljeni od strane naših stručnjaka i edukatora, kako bi ti pružili dragocenu podršku na tvom preduzetničkom putu.


Regionalna platforma donosi nove kontakte i znanja

Sa radošću vam predstavljamo još jedan novitet – regionalna platforma koja je pažljivo oblikovana kako bi ponudila širok spektar sadržaja i neprocenjive poslovne kontakte. Na ovoj platformi, žene mogu dublje istražiti svet liderstva i ženskog preduzetništva, pronaći izvor inspiracije i upoznati se sa dragocenim veštinama. Stranica se redovno osvežava u saradnji sa renomiranom organizacijom Emerging Europe, pružajući vam ekskluzivne podkaste, inspirativne intervjue i stručne savete iz raznovrsnih oblasti. Kako biste uživali u obilju interesantnog sadržaja, pozivamo vas da se registrujete na platformi putem adrese shesnext.emergingeurope.org.

Veliki edukativni She’s Next događaj u novembru donosi i vredne nagrade

Kao što smo najavili, kruna svih aktivnosti biće Veliki edukativni događaj u novembru, koji je otvoren za sve članice naše zajednice, a bitan deo događaja će biti predstavljanje odabranih preduzetničkih ideja. Uz finansijsku podršku koju će najbolje preduzetnice dobiti ističemo i 20 onlajn prodavnica koje će omogućiti nekima od vas pokretanje prodaje na internetu. U sklopu događaja će, kao i prošle godine, naši odabrani eksperti govoriti o aktuelnim temama iz oblasti ženskog preduzetništva, inspirisati svaku od vas da se upusti u kreiranje svoje preduzetničke priče, uz organizovane edukacije koje će vam dati adekvatne informacije na licu mesta.

Hvala što želiš da budeš deo She’s Next zajednice.

Možeš nam pisati direktno ili kliknuti na polje ispod:
*Ostavljanjem svoje i-mejl adrese tj. prijavom na naš newsletter smatramo da prihvataš da primaš obaveštenja o inicijativi Visa i She's Next. Možeš se odjaviti u bilo kom trenutku. Za više informacija o tome kako Visa prikuplja, koristi i štiti tvoje lične podatke, molimo te da pogledaš Globalno obaveštenje o privatnosti.