Tebi, što plešeš u ritmu univerzuma

Visa ti želi dobrodošlicu na EXIT
Visa je i ove godine ponosni sponzor EXIT festivala. Zajedno sa EXIT festivalom, korisnicima Visa kartica, pružamo nova iskustva, sigurna plaćanja i brojne benefite. Vidimo se ponovo od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Play @ EXIT

Prijavi se na Play @ EXIT konkurs i zasviraj na kultnom Visa Fusion stage-u!

I ove godine kroz tradicionalno Play @ EXIT takmičenje, Visa pruža priliku originalnim muzičarima da zablistaju na jednoj od najuticajnijih bina na EXIT festivalu - Visa Fusion stage. Odabrani će imati priliku da pokažu svoj talenat na ovogodišnjem izdanju EXIT Festivala i da stanu rame uz rame sa nekim od vodećih svetskih imena.

Informacije o prijavi i učešću:

  1. Konkurs je namenjen novim bendovima i izvođačima sa autorskim pesmama, koji svoju muziku izvode uživo, bez obzira na to da li imaju izdavača ili ne.
  2. Za prijavu je potrebno dostaviti: dve autorske numere dostupne na nekom od striming servisa, svoje podatke, prateću biografiju, fotografiju i naznačen muzički žanr.
  3. Prijave će biti otvorene do 7. juna
  4. Pobednike ovogodišnjeg Play @ EXIT konkursa, biraće stručni selektorski tim, koji čine višegodišnji programski menadžeri EXIT-a.

Grupe i muzičari mogu se prijaviti i saznati više o uslovima konkursa na linku ispod:

Woman at a music festival
Srećno!