Tebi, što plešeš u ritmu univerzuma

Visa ti želi dobrodošlicu na EXIT

 

Visa je i ove godine ponosni sponzor EXIT festivala gde korisnicima Visa kartica, pružamo nova iskustva, sigurna plaćanja i brojne benefite. Vidimo se ponovo od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.


Pogodnosti i sadržaj koje Visa omogućava na EXIT festivalu

Jedva čekaš da zaplešeš u noćima koja su se pretvorila u jutra sa prijateljima koji su postali porodica na tvom omiljenom EXIT festivalu?

On nam se polako bliži i sada je pravo vreme da te podsetimo na sve pogodnosti koje su za tebe pripremili Visa i EXIT:

 

 

 

Brzi prolaz na glavnim top-up mestima

 

 

Popust od 5% do 15% na piće i brendirani materijal

 

 

Interaktivno muzičko iskustvo u Visa tematskoj zoni i uživanje u nastupima regionalnih i domaćih izvođača na Visa Fusion stage-u

Dok odbrojavaš do nastupa svog omiljenog izvođača na EXIT festivalu, prepusti se uživanju u dobro poznatim lokalnim specijalitetima i doživi Novi Sad iz novog ugla!

Mali novosadski biznisi i Visa pobrinuli su se da te obraduju ne samo izvrsnom ponudom već i poklonom koji dobijaš za svaku kupovinu plaćenu Visa karticom. Zato poseti Tija pastry shop, Loft, The CamelotKombinat, Tortilla casaSport Medica ili Plavu frajlu, iskoristi Visa karticu za plaćanje i upotpuni nezaboravne festivalske dane još boljim ukusima. 

Promotivni period traje od  1. jula do 9. jula 2023. godine.

Tebi, što otkrivaš nove muzičke univerzume

Spakovali smo Visa Fusion stage u Spotify plejlistu! Za sve ljubitelje autentičnog zvuka zajedno sa EXIT festivalom odabrali smo pesme koje će nas sve zajedno najbolje zagrejati za nastupe ovogodišnjih izvođača i uvesti u novu festivalsku avanturu. Zapleši, pevaj, skači – prepusti se uzbudljivim hitovima koje potpisuju umetnici Dzipsii, Bojana Vunturišević, Zoe Kida, Z++ i mnogi drugi.

Neka ova plejlista bude tvoja muzička podloga za neponovljiv festivalski doživljaj jer Muzika pripada svima!


Visa i Trojpec te vode na EXIT

Ko jedva čeka EXIT festival?

Visa i @Trojpec vas nagrađuju ulaznicama za EXIT, a sve što treba da uradiš je da:

 • zapratiš @visa.srbija Instagram profil ukoliko već nisi
 • ostaviš komentar ispod ove objave i napišeš čiji nastup jedva čekaš i zašto na ovogodišnjem EXIT festivalu 
 • označiš jednu osobu u komentaru sa kojom želiš da ideš na EXIT 2023

Mogućnost da osvoje karte imaće svi komentari postavljeni do ponoći 2. jula. 3 najkreativnija odgovora nagrađujemo sa po 2 karte za sve dane EXIT festivala.

Pravilnik o učešću u nagradnom konkursu možeš pogledati na linku ispod:

Muzika pripada svima

Dobitnici kompleta karata za 2 osobe za sve dane EXIT festivala

U nagradnom konkursu održanom u periodu od 27. juna - 02. jula, tri učesnika su osvojila komplet karata za 2 osobe za sve dane EXIT festivala: 


Play @ EXIT

Prijavi se na Play @ EXIT konkurs i zasviraj na kultnom Visa Fusion stage-u!

I ove godine kroz tradicionalno Play @ EXIT takmičenje, Visa pruža priliku originalnim muzičarima da zablistaju na jednoj od najuticajnijih bina na EXIT festivalu - Visa Fusion stage. Odabrani će imati priliku da pokažu svoj talenat na ovogodišnjem izdanju EXIT Festivala i da stanu rame uz rame sa nekim od vodećih svetskih imena.

Informacije o prijavi i učešću:

 1. Konkurs je namenjen novim bendovima i izvođačima sa autorskim pesmama, koji svoju muziku izvode uživo, bez obzira na to da li imaju izdavača ili ne.
 2. Za prijavu je potrebno dostaviti: dve autorske numere dostupne na nekom od striming servisa, svoje podatke, prateću biografiju, fotografiju i naznačen muzički žanr.
 3. Prijave će biti otvorene do 7. juna
 4. Pobednike ovogodišnjeg Play @ EXIT konkursa, biraće stručni selektorski tim, koji čine višegodišnji programski menadžeri EXIT-a.

Grupe i muzičari mogu se prijaviti i saznati više o uslovima konkursa na linku ispod:

Woman at a music festival

Pobednici Play @ EXIT konkursa

U muzičkom Play@EXIT konkursu održanom u periodu 24. maj - 07. jun, pet originalnih muzičara su ostvarili priliku da zasviraju na kultnom Visa Fusion stage-u:

 

 1. @jolly_little_bunch
 2. @__petarz__
 3. @shortreports
 4. @sicksoul_official
 5. @tbk_bgd

 

Aktuelne promocije partnera za korisnike svih Visa kartica