Home

Online kupovina može i treba da bude prijatno iskustvo.
Prepustite se sigurnoj online kupovini!

Pogledajte zašto je bezbedno i sigurno da kupujete online Visa karticama.

Upustite se u sigurnu online kupovinu uz Visa kartice!

U potrazi ste za boljim šoping iskustvom? Većim izborom i boljim cenama?


Sve je tu na samo nekoliko klikova od vas!
Pre nego što se upustite u kupovinu, učestvujte u kratkom kvizu i otkrijte koji ste tip online kupca!
Saznajte više o sigurnosti i prednostima koje vam nudi Visa prilikom online kupovine.

Koliko ste samouvereni?

Učestvujte u jednostavnom kvizu i saznajte!
Otkrijte svoj pravi šoping profil i šta možete
da uradite kako biste u potpunosti uživali
u online iskustvu sa Visa karticama!

Da li pratite modne trendove i nosite jedinstvene i smele odevne kombinacije?

Da li vas svi znaju kao "kompjuteraša" koji uvek želi da testira najnovije gedžete?

Da li volite da idete u nove avanture i da otkrivate nove destinacije?

Internet osvajač

Savršen rezultat! Vi ste puni samopouzdanja u vašem svakodnevnom životu. Izražavate sebe i ono u šta verujete. Samo nastavite tako. Samo zapamtite da obavezno koristite siguran internet pretraživač - potražite "s" nakon "http" u adresi veb stranice.

Podelite

Pristupačni heroj

Otvoreni ste za nove mogućnosti, ali samo do određene tačke. To je sasvim u redu. Svako treba da zna kada da proba nešto novo ili kada treba da „zakoči“. Ponekad je svima potrebna dodatna sigurnost, a koju ćete uvek imati uz Verified by Visa servis, koji vam omogućava dodatnu bezbednost prilikom online kupovine Visa karticama.

Podelite

Sajberspejs posmatrač

Vi zaista vodite računa kada donosite odluke. To je značajna osobina, ali verovatno biste otkrili još dosta zanimljivih stvari kada biste se malo manje brinuli. Visa vam u tome pomaže. Plaćajte sigurno Visa karticama i ostanite to što jeste! Razvijajte svoj modni stil, putujte i otkrivajte nove tehnologije!

Podelite

Trendseter

Vi ste osoba sa fantastičnim i jedinstvenim modnim stilom. Ipak možete biti hrabriji i u ostalim aspektima života. Ali bez obzira na to da li kupujete odeću online, rezervišete putovanje ili pazarite uređaje, treba da se registrujete za Verified by Visa servis koji vam pruža dodatnu sigurnost prilikom korišćenja Visa kartice.

Podelite

Avanturista

Vi toliko uživate u svom odmoru i putovanjima da vas ljudi i ne mogu nazvati turistom! Svaka destinacija koju posetite postaje vaša. Budite takvi i kada je reč o modi i tehnologiji. Samo ne zaboravite da zaštitite podatke vaše Visa kartice. Budite samouvereni, i iskoristite pogodnosti plaćanja Visa karticama.

Podelite

Gedžet guru

Zato što ste spremni da pratite tehnološke trendove, zato uvek dobijate više! Na isti način pristupite i otkrivanju novih destinacija ili modnih trendova. Koristite internet da uporedite proizvode i cene pre nego što pronađete najbolji gedžet po najboljoj ceni. Uživajte u svom online šoping iskustvu uz dodatnu sigurnost sa Visa karticama.

Podelite
1 2 3

Zahvaljujemo na odgovorima!
Nadamo se da ćete mudro iskoristiti stečeno znanje o sigurnoj online kupovini Visa karticama. Podelite ovaj rezultat i pozovite vaše online prijatelje da saznaju kako da budu sigurniji prilikom online kupovine.

 • Verified by Visa
  Koristite dodatni nivo zaštite registrovanjem za Verified by Visa servis.
  Saznajte više »


 • Osporavanje transakcije

  Ako smatrate da ste neosnovano zaduženi za transakciju na internetu, možete da osporite transakciju i zaustavite naplatu.
  Saznajte više »

 • Trocifreni sigurnosni kod (CVV2)
  CVV2 (Card Verification Value 2) je trocifrena sigurnosna šifra koja je odštampana na poleđini svake Visa kartice, pored vašeg potpisa.
  Saznajte više »

 • Sigurna online kupovina
  5 saveta za online šoping Visa karticama
  Saznajte više »

 • Sada možete da počnete sa online kupovinom uz Visa kartice!

VREME JE DA PREĐETE NA ZABAVNI DEO

Iskazati se kroz modni stil je rizičnije od kupovine odeće online. Nositi neobične kombinacije nije za one sa slabim srcem.

Pogledajte>>

Leptirići u stomaku. Oznojeni dlanovi. Ubrzan rad srca. Sve ovo se desi kada igrate igrice. Ali ne i kada kupujete elektroniku online.

Pogledajte>>

Mislite da su online transakcije stresne? Razmislite ponovo. Sa Visa karticama ćete zaista uživati.

Pogledajte>>

Udahnite duboko. Ne postoji ništa stresno kada bukirate karte online. Ali prepustiti se i uživati, to je već nešto drugo...

Pogledajte>>