Visa Business

Osmišljena s namerom da zadovolji potrebe malih preduzeća, kartica Visa Business predstavlja lak način da razdvojite službene i lične troškove, upravljate poslovnim i putnim troškovima i pojednostavite vođenje knjiga.

Kartica Visa Business pravo je rešenje za:

  • mala preduzeća, preduzetnike, nezavisne preduzimače i individualne vlasnike,
  • vlasnike preduzeća koji žele da razdvoje službene i lične troškove,
  • preduzeća koja žele pogodan i lak način plaćanja robe i usluga.

Evo kako možete poboljšati poslovanje korišćenjem kartice Visa Business:

  • bolja finansijska kontrola,
  • fleksibilnost pri kupovini,
  • pogodnosti korišćenja na internetu,
  • uštede na porezu,
  • vredne usluge i zaštita,
  • detaljno izveštavanje,
  • mogućnost korišćenja širom sveta.

Bolja finansijska kontrola
Uz karticu Visa Business imaćete bolju kontrolu poslovnih troškova. Pratite troškove prema kategorijama, dodelite kartice najvažnijim zaposlenima, postavite potrošački limit i poboljšajte upravljanje novčanim tokom u preduzeću.

Fleksibilnost pri kupovini
Više ne morate da zavisite od gotovine ili čekova. Kartica Visa Business može se koristiti za poslovne troškove uključujući i nabavku kancelarijskog materijala, nameštaja, računara i softvera, za putovanje, razonodu i još mnogo toga.

Pogodnosti korišćenja na internetu
Kartica Visa Business olakšava elektronsku kupovinu robe i usluga. Uštedite vreme tako što ćete nabaviti kancelarijski materijal i rezervisati poslovni put preko interneta.

Uštede na porezu
Budući da se kartica koristi isključivo u poslovne svrhe, u zavisnosti od lokalnog tržišta, možete dobiti povraćaj poreza na finansijske troškove.

Vredne usluge i zaštita
Moći ćete da koristite usluge kompanije Visa kao što su pomoć na putovanju i medicinska pomoć. Takođe su vam dostupne usluge hitne zamene kartice i podizanja gotovine. Na nekim tržištima dostupno je i osnovno osiguranje prilikom iznajmljivanja automobila.

Detaljno izveštavanje
Uz karticu Visa Business moći ćete lakše da pratite poslovne troškove i stanje na računima. Dobićete detaljne izveštaje o svim transakcijama, uključujući i datum, mesto kupovine i potrošeni iznos, zajedno s godišnjim zbirnim izveštajem u poreske svrhe.

Mogućnost korišćenja širom sveta
Kartica Visa Business prihvaćena je na više miliona lokacija širom sveta i u celoj Visa globalnoj mreži bankomata.

Neka vaši klijenti znaju da primate Visa kartice
Naučite kako da najbolje komunicirate da primate Visa kartice kao i Visa mobilno plaćanje. Preuzmite Visa POS Graphic koji možete prikazati na različitim fizičkim lokacijama, terminalima za plaćanje kao i veb-sajtovima.

Kliknite ovde da preuzmete uputstva i sadržaj

Visa Business karticu možete koristiti na preko milion lokacija po celom svetu kao i na svakom bankomatu koji je unutar Visa globalne mreže.