Visa Purchasing

Kartica Visa Purchasing omogućava državnoj upravi koja koristi tradicionalne metode nabavke, provere plaćanja i sravnjivanja troškova, da pojednostavi proceduru nabavke i računovodstvo.

Evo kako vaša državna uprava može imati koristi od kartice Visa Purchasing

  • Više pogodnosti, manje papirologije
  • Smanjenje troškova
  • Bolja kontrola potrošnje
  • Detaljno izveštavanje i analiza*
  • Mogućnost korišćenja širom sveta

Više pogodnosti, manje papirologije
Korišćenje kartice Visa Purchasing smanjuje potrebu za pismenim porudžbinama, nalozima za kupovinu, fakturama i čekovima. Uz odgovarajuću kontrolu od samog početka procesa, zaposleni imaju mogućnost kupovine bez odobrenja menadžmeta i papirologije koja oduzima mnogo vremena.

Smanjenje troškova
Program Visa komercijalna rešenja može vam pomoći da pojednostavite poslovanje i smanjite troškove. Prelaskom na ovakvu vrstu kartice državna uprava može uštedeti u proseku 8–27 $ po transakciji na troškovima obrade podataka. (Izvor: Grupa Aberdeen, 2006)

Bolja kontrola potrošnje
Državna uprava koja koristi ovu karticu može lako da nadgleda i kontroliše troškove i postavlja limite za potrošnju kod dobavljača, što joj daje prednost u pregovaranju o boljim uslovima nabavke. Pored toga, može kontrolisati potrošnju zaposlenih bez potpisivanja odobrenja za svaku transakciju.

Detaljno izveštavanje i analiza*
Izveštaji koje dobijate od kompanije Visa omogućavaju vam da detaljno pregledate svaku transakciju. Izveštaji o transakcijama mogu se selektovati kako bi odgovarali vašim specifičnim potrebama. Podaci se mogu uneti u sistem za računovodstvo, pošto sadrže ažurne i tačne informacije za nalizu troškova kupovine.

* Razlikuje se od države do države

Mogućnost korišćenja širom sveta
Kartica Visa Purchasing prihvata se na više miliona lokacija širom sveta i u celoj Visa globalnoj mreži bankomata. Najbolje je to što je možete koristiti za kupovinu svega potrebnog, od kancelarijskog materijala i računara, do plaćanja usluga kao što su ketering i agencije za zapošljavanje.

Obratite se još danas vašoj finansijskoj instituciji  povodom kartice Visa Purchasing.