FIFA

Prilika koja se javlja jednom u životu
Milioni fudbalskih navijača širom sveta poseduju Visa kartice. Zahvaljujući integrisanim marketinškim promocijama namenjenim korisnicima kartica, koje dotiču samu srž njihove strasti prema ovom sportu, Visa želi da poboljša iskustvo svojih fudbalskih navijača na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Korisnici Visa kartica imaju ekskluzivan pristup kartama za FIFA utakmice u pretprodaji koju sponzoriše Visa. Za Svetsko prvenstvo u fudbalu u Južnoj Africi 2010. godine Visa je stvorila Go Football Experience, koje je ljubiteljima fudbala omogućilo jedinstven pristup „iza scene” i iskustva koja se doživljavaju jednom u životu, a koja su podrazumevala obilazak stadiona pre utakmice, posmatranje zagrevanja na terenu pre utakmice i obilazak terena u poluvremenu.

Iskoristiti najomiljeniji sport na svetu
Visa je jedan od samo šest partnera Svetskog prevenstva u fudbalu u organizaciji FIFA. Ovo partnerstvo pruža kompaniji Visa ekskluzivan pristup širom sveta svim utakmicama svetskog prvenstva i više od 40 drugih FIFA takmičenja. Događaje u okviru Svetskog prvenstva u fudbalu u organizaciji FIFA mogu aktivirati klijenti iz Visa finansijskih institucija i trgovački partneri, čime se stvara moćna prilika za sponzorstvo kroz koje se pokreće posao, postiže maksimalna vidljivost i unapređuje brend, povećava globalna dostupnost i lokalni značaj.

Ova čuvena FIFA takmičenja stvaraju ekonomske pogodnosti za države domaćine i pružaju kompaniji Visa priliku da izgradi posao za svoje klijente iz finansijskih institucija i trgovačke partnere. Radeći zajedno, Visa i FIFA stvaraju ekskluzivne i jednistvene programe na FIFA takmičenjima na korist korisnika Visa kartica i klijenata.

Visa sponzorstvo FIFA događaja uključuje prava na FIFA Kup konfederacija u fudbalu koji će se održati 2013. godine u Brazilu i na Svetsko prvenstvo u fudbalu koje će se takođe održati u Brazilu.